Himmel, Olivér (2017) Különböző Brettanomyces fajokkal végzett erjesztés nyomon követése. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegHimmel_Oliver.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (842kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373769; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 36.; Sör. tanszéki jel; Brettanomyces; Erjedésipari technológiák; Erjeszthetőség; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 13:19 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2866 |


