MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Különböző alapanyagú kereskedelmi ecetek minőségi vizsgálata

Nádházi, Petra (2015) Különböző alapanyagú kereskedelmi ecetek minőségi vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Nadhazi_Petra.pdf] Szöveg
Nadhazi_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369221; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Borászat és üdítőitalipari technológiai és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 46-47.; Bor. tanszéki jel; Ecetgyártás; Borecet; Almaecet; Érzékszervi vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Csomagolástechnika;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 13:33
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Magyar, Ildikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2861
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése