MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kristályos karamellakészítmény termékfejlesztése

Duzsik, Márta (2019) Kristályos karamellakészítmény termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Duzsik_Marta.pdf] Szöveg
Duzsik_Marta.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397953; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 48-49.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Karamellakészítmények; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kovács, Anikó
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2842
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése