MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kristálycukorral és mézzel történő javítás hatása a szőlőpárlat minőségére

Kökény, Balázs (2012) Kristálycukorral és mézzel történő javítás hatása a szőlőpárlat minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kokeny_Balazs.pdf] Szöveg
Kokeny_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (3MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ326798; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Szőlőpálinka; Kristálycukor; Méz; Italtechnológia; Szőlőcefre; Szőlőtörköly párlatok; Italtechnológia; Cukortartalom; Szénhidráttartalom; Erjeszthetőség;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 10:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Panyik, Gáborné
-
-
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2841
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése