Kökény, Balázs (2012) Kristálycukorral és mézzel történő javítás hatása a szőlőpárlat minőségére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kokeny_Balazs.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kokeny_Balazs.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (3MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ326798; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Szőlőpálinka; Kristálycukor; Méz; Italtechnológia; Szőlőcefre; Szőlőtörköly párlatok; Italtechnológia; Cukortartalom; Szénhidráttartalom; Erjeszthetőség; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 10:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Panyik, Gáborné - - Konzulens Nguyen, Duc Quang - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2841 |