Papp, Noémi (2015) Köles és konjac lisztből fejlesztett gluténmentes, magas rosttartalmú száraztészta. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegPapp_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370029; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sütő és tésztaipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 32-33.; Gb. tanszéki jel; Tésztaipari technológia; Kölesliszt; Konjac; Lisztkeverék; Száraztészták; Gluténmentes száraztészták; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 10:25 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Szedljak, Ildikó Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2791 |


