Liszta, Róbert (2018) A kovász aminosav és biogén amin tartalmának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegLiszta_Robert.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389702; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 54-58.; Gb. tanszéki jel; Kenyérgyártás; Kovászos technológia; Kovász; Biogén aminok; Aromaanyagok; Aminosavak; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 30 Jan 2024 12:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - Konzulens Mednyánszky, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2780 |


