MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kovász aminosav és biogén amin tartalmának vizsgálata

Liszta, Róbert (2018) A kovász aminosav és biogén amin tartalmának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Liszta_Robert.pdf] Szöveg
Liszta_Robert.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389702; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 54-58.; Gb. tanszéki jel; Kenyérgyártás; Kovászos technológia; Kovász; Biogén aminok; Aromaanyagok; Aminosavak;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 30 Jan 2024 12:40
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Badakné Kerti, Katalin
-
-
Konzulens
Mednyánszky, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2780
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése