Bádi, Gábor (2019) Konyak aromával ízesített instant cappuccino italpor gyártámnyfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBadi_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ397950; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [33-34.]; Gb. tanszéki jel; Instant kávé; Aromaanyagok; Konyakok; Termékfejlesztés; Kérdőíves vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 10:50 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2764 |


