MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Konyak aromával ízesített instant cappuccino italpor gyártámnyfejlesztése

Bádi, Gábor (2019) Konyak aromával ízesített instant cappuccino italpor gyártámnyfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Badi_Gabor.pdf] Szöveg
Badi_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ397950; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [33-34.]; Gb. tanszéki jel; Instant kávé; Aromaanyagok; Konyakok; Termékfejlesztés; Kérdőíves vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 10:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2764
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése