Bádi, Gábor (2019) Konyak aromával ízesített instant cappuccino italpor gyártámnyfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Badi_Gabor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Badi_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397950; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Édes- és zsíradékipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. [33-34.]; Gb. tanszéki jel; Instant kávé; Aromaanyagok; Konyakok; Termékfejlesztés; Kérdőíves vizsgálat; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 10:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2764 |