Tóth, Viktor (2018) Komló használata kovászos kenyér készítésekor. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Toth_Viktor.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Toth_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ392513; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 33-34.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kenyérgyártás; Kovászos technológia; Komló; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:57 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2738 |