Tóth, Viktor (2018) Komló használata kovászos kenyér készítésekor. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegToth_Viktor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ392513; Budapest; Élelmiszermérnök BSc, Sütő- és tésztaipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 33-34.; Gb. tanszéki jel; Sütőipari technológia; Kenyérgyártás; Kovászos technológia; Komló; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:57 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Badakné Kerti, Katalin - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2738 |


