Fogarasi, Brúnó Ferenc (2018) Kombucha kultúra alkalmazása különleges sör előállítására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Fogarasi_Bruno.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Fogarasi_Bruno.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389563; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-43.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Kombucha gomba; Vegyes fermentációjú sörök; Fermentációs technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2737 |