MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombucha kultúra alkalmazása különleges sör előállítására

Fogarasi, Brúnó Ferenc (2018) Kombucha kultúra alkalmazása különleges sör előállítására. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Fogarasi_Bruno.pdf] Szöveg
Fogarasi_Bruno.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389563; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 42-43.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Kombucha gomba; Vegyes fermentációjú sörök; Fermentációs technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2737
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése