MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombinált tartósító kezelések hatása tojásfehérje lé fehérjéire

Kuszmann, Bettina Anikó (2016) Kombinált tartósító kezelések hatása tojásfehérje lé fehérjéire. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kuszmann_Bettina_Aniko.pdf] Szöveg
Kuszmann_Bettina_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ376215; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 61-65.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; PEF-technika; Tartósítóipari technológiák
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:56
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zeke, Ildikó Csilla
-
-
Konzulens
Csehi, Barbara
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2736
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése