Kuszmann, Bettina Anikó (2016) Kombinált tartósító kezelések hatása tojásfehérje lé fehérjéire. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kuszmann_Bettina_Aniko.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kuszmann_Bettina_Aniko.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376215; Budapest; Élelmiszermérnök MSc szak, élelmiszeripari technológia és termékfejlesztés szakirány; Bibliogr.: p. 61-65.; Ht. tanszéki jel; Tojásfehérje; Tojáslé; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; PEF-technika; Tartósítóipari technológiák |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:56 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zeke, Ildikó Csilla - - Konzulens Csehi, Barbara - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2736 |