Csernyák, Ferenc (2016) Kombinált tartósító eljárások alkalmazása szamócapüré minőségének megőrzése céljából. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csernyak_Ferenc.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csernyak_Ferenc.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ376027; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 37-41.; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Szamócapüré; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Kémiai vizsgálatok; Antociánok; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Salamon, Bertold - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2734 |