Csernyák, Ferenc (2016) Kombinált tartósító eljárások alkalmazása szamócapüré minőségének megőrzése céljából. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegCsernyak_Ferenc.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ376027; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 37-41.; Ht. tanszéki jel; Mb. tanszéki jel; Szamócapüré; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Mikrobiológiai vizsgálat; Kémiai vizsgálatok; Antociánok; Antioxidáns kapacitás; Polifenolok; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:50 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Salamon, Bertold - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2734 |


