Török, Viktória (2016) Kombinált kíméletes tartósítási eljárások hatása csirkemell állományára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegTorok_Viktoria.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ382570; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Állatitermék technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 34-35.; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:41 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2731 |


