Budai Bartos, Péter (2017) Kombinált kíméletes tartósítási eljárások hatása a marhahús színezetére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBudai_Bartos_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ375494; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Sous vide technológia; HACCP rendszer; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Színmérés; pH-érték; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:39 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - Konzulens Kenesei, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2730 |


