MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombinált kíméletes tartósítási eljárások hatása a marhahús színezetére

Budai Bartos, Péter (2017) Kombinált kíméletes tartósítási eljárások hatása a marhahús színezetére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Budai_Bartos_Peter.pdf] Szöveg
Budai_Bartos_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ375494; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 36-37.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Sous vide technológia; HACCP rendszer; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Színmérés; pH-érték;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2730
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése