Murár, Zsuzsanna (2018) Kombinált eljárásokkal tartósított csiperkegomba műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Murar_Zsuzsanna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Murar_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389752; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. [47-49.]; Ht. tanszéki jel; Csiperkegomba; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Színmérés; Állományvizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; Élelmiszerbiztonság; Tartósítás. nyomás; Tartósítás. hőkezelés; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 09:37 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2727 |