MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kombinált eljárásokkal tartósított csiperkegomba műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai

Murár, Zsuzsanna (2018) Kombinált eljárásokkal tartósított csiperkegomba műszeresen mérhető érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata és élelmiszerbiztonsági vonatkozásai. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Murar_Zsuzsanna.pdf] Szöveg
Murar_Zsuzsanna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389752; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. [47-49.]; Ht. tanszéki jel; Csiperkegomba; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; Színmérés; Állományvizsgálat; Mikrobiológiai vizsgálat; Élelmiszerbiztonság; Tartósítás. nyomás; Tartósítás. hőkezelés;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 09:37
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2727
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése