Fonyódi, Gábor (2019) Alkoholszegény sörök előállításának technológiája házi sörfőzési körülmények között. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegFonyodi_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391774; Budapest; Sörfőző mester szakmérnök / szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 36.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörfőzés; Alkoholszegény sörök; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 09:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/272 |


