MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kókuszzsír frakciók fizikai tulajdonságainak vizsgálata a technológiai felhasználhatóság szempontjából

Móri, Petra (2016) Kókuszzsír frakciók fizikai tulajdonságainak vizsgálata a technológiai felhasználhatóság szempontjából. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Mori_Petra.pdf] Szöveg
Mori_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ382716; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Édes- és zsiradékipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 61-63.; Gb. tanszéki jel; Kókuszzsír; Zsírsavösszetétel; Kristályosodás; Zsírtartalom; Olvadási viszonyok; Szilárdságvizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 10:13
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Somogyi, László
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2719
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése