MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kókuszzsír és pálmazsír felhasználával készült tejmentes fagylalt termékfejlesztése

Bugárová, Krisztina (2018) Kókuszzsír és pálmazsír felhasználával készült tejmentes fagylalt termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Bugarova_Krisztina.pdf] Szöveg
Bugarova_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389455; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. [32-33.]; Gb. tanszéki jel; Fagylalt; Kókuszzsír; Pálmazsír; Laktózmentes termékek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 13 Dec 2023 10:18
Intézet: BUDAI CAMPUS
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2717
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése