Bugárová, Krisztina (2018) Kókuszzsír és pálmazsír felhasználával készült tejmentes fagylalt termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegBugarova_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ389455; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. [32-33.]; Gb. tanszéki jel; Fagylalt; Kókuszzsír; Pálmazsír; Laktózmentes termékek; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2018 |
| Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 10:18 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2717 |


