Bugárová, Krisztina (2018) Kókuszzsír és pálmazsír felhasználával készült tejmentes fagylalt termékfejlesztése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Bugarova_Krisztina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Bugarova_Krisztina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389455; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. [32-33.]; Gb. tanszéki jel; Fagylalt; Kókuszzsír; Pálmazsír; Laktózmentes termékek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 13 Dec 2023 10:18 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2717 |