Dudás, Márton (2013) Alkoholszegény bio alakorsör előállítása : főzőházi folyamatok vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Dudas_Marton.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Dudas_Marton.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ334099; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: sör- és szeszipari technológiák és minőségügy; Bibliogr.: p. 41-42.; Sör. tanszéki jel; Organikus élelmiszerek; Bioalkohol gyártás; Alakor; Söripari technológia; Alkoholmentes sörök; Búzasör; Biosör; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2013 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 09:40 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - Konzulens Fogarasi, Attila Levente - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/270 |