Kuborczik, Barbara (2019) A klímaváltozás hatása a kávé minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kuborczik_Barbara.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kuborczik_Barbara.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ391731; Budapest; Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 37-39.; ÁÉ. tanszéki jel; Kávétermesztés; Klímaváltozás; Kávé; Fenntartható gazdálkodás; Fajtaválasztás; Tanusító védjegyek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 07 Dec 2023 14:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gere, Attila - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2695 |