MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kivonatolási módszerek befolyása a desztillált gin aromaprofiljára

Ihászi, Dániel (2020) Kivonatolási módszerek befolyása a desztillált gin aromaprofiljára. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2040.05.07.)
Kulcsszavak: ENTZ412697; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 42-44.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Gin; Desztillált szeszes italok; Gázkromatográfia; Aromavizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 08:28
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2688
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése