Ihászi, Dániel (2020) Kivonatolási módszerek befolyása a desztillált gin aromaprofiljára. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült szakmérnöki szakdolgozat.
A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Megjegyzés: | A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető (2040.05.07.) |
Kulcsszavak: | ENTZ412697; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 42-44.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Gin; Desztillált szeszes italok; Gázkromatográfia; Aromavizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2020 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 08:28 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2688 |