MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kitinporral és magas fehérjetartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése és eltarthatóságának vizsgálata

Molnár, Evelin (2020) Kitinporral és magas fehérjetartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése és eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Molnar_Evelin.pdf] Szöveg
Molnar_Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ425689; Budapest; Bibliogr.: p. [43-52].; Ht. tanszéki jel; Virsli; Húsipari technológia; Kitinpor; Rovarfogyasztás; Fehérjealapú adalékok; Pulykahús;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2020
Utolsó változtatás: 08 Dec 2023 08:22
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Pintér, Richárd
-
-
Konzulens
Pásztorné, Huszár Klára
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2681
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése