Molnár, Evelin (2020) Kitinporral és magas fehérjetartalmú rovarpéppel dúsított virsli termékfejlesztése és eltarthatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMolnar_Evelin.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ425689; Budapest; Bibliogr.: p. [43-52].; Ht. tanszéki jel; Virsli; Húsipari technológia; Kitinpor; Rovarfogyasztás; Fehérjealapú adalékok; Pulykahús; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2020 |
| Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 08:22 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pintér, Richárd - - Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2681 |


