Márton, Tamás (2017) A kisüzemi sörök és a gasztronómia találkozása Budapesten. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMarton_Tamas.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (764kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373756; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 54-55.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Sörüzemek; Kézműves sörök; Gasztronómia; Vendéglátóipari vállalkozások; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:40 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Vásárhelyi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2676 |


