Fehér, Adrienn (2016) Kisüzemi sörfőzdében alkalmazható gyors mikrobiológiai módszerek tanulmányozása, alapvető laboratóriumi háttér tervezése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Feher_Adrienn.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Feher_Adrienn.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381138; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Sör. tanszéki jel; Sörfőzés; Söripari technológia; Kritikus Szabályozási Pontok; Mikrobiológiai romlás; Saccharomyces nemzetség; Mikrobiológiai labor; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 08:15 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - Konzulens Kun-Farkas, Gabriella - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2673 |