Kovács, Péter (2015) A kisüzemi sör- és cider gyártás alapanyagainak és technológiai folyamatainak összehasonlítása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Peter.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Peter.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (989kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ349676; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 29-30.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Sörfőzés; Cider; Almabor; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 24 Jan 2024 10:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kókai, Zoltán - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2665 |