Tokodi, Kitti (2016) Kisüzemi lekvárfőzés megvalósításának lehetőségei élelmiszerbiztonsági szempontok alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tokodi_Kitti.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tokodi_Kitti.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ362904; Budapest; Informatikus és szakigazgatási agrármérnök BSc szak, szakigazgatási szakirány; Bibliogr.: p. 48-49.; Mat. tanszéki jel; Szilvalekvár; Élelmiszerbiztonság; Magyar Élelmiszerkönyv; HACCP rendszer; Kisvállalkozások; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 08 Dec 2023 08:03 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ertseyné Peregi, Katalin - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2664 |