MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alkoholmentes sör gyártástechnológiájának kidolgozása laboratóriumi és félüzemi körülmények között kisüzem számára

Rizmajer, József (2015) Alkoholmentes sör gyártástechnológiájának kidolgozása laboratóriumi és félüzemi körülmények között kisüzem számára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Rizmajer_Jozsef.pdf] Szöveg
Rizmajer_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (910kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ349649; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 37.; Sör. tanszéki jel; Alkoholmentes sörök; Söripari technológia; Cefrézés; Sörerjesztés; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2015
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:39
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kiss, Zsuzsanna
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/266
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése