Rizmajer, József (2015) Alkoholmentes sör gyártástechnológiájának kidolgozása laboratóriumi és félüzemi körülmények között kisüzem számára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Rizmajer_Jozsef.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Rizmajer_Jozsef.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (910kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ349649; Budapest; Sörfőző mester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 37.; Sör. tanszéki jel; Alkoholmentes sörök; Söripari technológia; Cefrézés; Sörerjesztés; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2015 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 09:39 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/266 |