MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Alkohol- és extrakttartalom mérése a söriparban, különös tekintettel az oszcillációs és a NIR technológiára

Kovács, Krisztián Zsolt (2014) Alkohol- és extrakttartalom mérése a söriparban, különös tekintettel az oszcillációs és a NIR technológiára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Kovacs_Krisztian_Zsolt.pdf] Szöveg
Kovacs_Krisztian_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371586; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47.; Sör. tanszéki jel;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:38
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Hegyesné Vecseri, Beáta
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/263
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése