Kovács, Krisztián Zsolt (2014) Alkohol- és extrakttartalom mérése a söriparban, különös tekintettel az oszcillációs és a NIR technológiára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Kovacs_Krisztian_Zsolt.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Kovacs_Krisztian_Zsolt.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371586; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör- és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 47.; Sör. tanszéki jel; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 09:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Hegyesné Vecseri, Beáta - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/263 |