Varga, Diána (2017) Kíméletesen hőkezelt (sous-vide) fehérpecsenye minták fizikai paramétereinek a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegVarga_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ383916; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-35.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Marhahús; Vákuum-csomagolás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 11 Dec 2023 13:59 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2620 |


