Varga, Diána (2017) Kíméletesen hőkezelt (sous-vide) fehérpecsenye minták fizikai paramétereinek a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varga_Diana.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varga_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ383916; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-35.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Marhahús; Vákuum-csomagolás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 11 Dec 2023 13:59 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2620 |