MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletesen hőkezelt (sous-vide) fehérpecsenye minták fizikai paramétereinek a vizsgálata

Varga, Diána (2017) Kíméletesen hőkezelt (sous-vide) fehérpecsenye minták fizikai paramétereinek a vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varga_Diana.pdf] Szöveg
Varga_Diana.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ383916; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 32-35.; Ht. tanszéki jel; Sous vide technológia; Marhahús; Vákuum-csomagolás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 11 Dec 2023 13:59
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2620
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése