Magó, Mónika (2015) Kíméletes technológiák kombinációjának alkalmazása sertéskaraj fizikai és mikrobiológiai jellemzőire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMago_Monika.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370406; Budapest; Élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök Msc szak; Bibliogr.: p. 52-54.; Mb. tanszéki jel; Ht. tanszéki jel; Húsipari technológia; Sertéshús; Sous vide technológia; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Listeria monocytogenes; Mikrobiológiai vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:11 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - Konzulens Kiskó, Gabriella - - Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2619 |


