MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletes tartósító- és csomagolás-technológiák hatása az amur (Ctenopharyngodonidella), mint tisztán növényevő (Herbivora) faj húsából készült termékek érzékszervi tulajdonságaira és eltarthatóságára

Varsányi, Kinga (2016) Kíméletes tartósító- és csomagolás-technológiák hatása az amur (Ctenopharyngodonidella), mint tisztán növényevő (Herbivora) faj húsából készült termékek érzékszervi tulajdonságaira és eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varsanyi_Kinga.pdf] Szöveg
Varsanyi_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ381424; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 50.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Fehér amur; Vákuum-csomagolás; Halfeldolgozás; Haltermékek; Eltarthatóság; Sózás; Aktív csomagolás;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2016
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:10
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Palotás, Péter
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2618
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése