Varsányi, Kinga (2016) Kíméletes tartósító- és csomagolás-technológiák hatása az amur (Ctenopharyngodonidella), mint tisztán növényevő (Herbivora) faj húsából készült termékek érzékszervi tulajdonságaira és eltarthatóságára. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Varsanyi_Kinga.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Varsanyi_Kinga.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381424; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak; Bibliogr.: p. 50.; Ht. tanszéki jel; Halhús; Fehér amur; Vákuum-csomagolás; Halfeldolgozás; Haltermékek; Eltarthatóság; Sózás; Aktív csomagolás; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:10 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Palotás, Péter - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2618 |