MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletes tartósítás szerepe a narancslé késztermék minőségvédelmében

Ónodi, Rita (2012) Kíméletes tartósítás szerepe a narancslé késztermék minőségvédelmében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Onodi_Rita.pdf] Szöveg
Onodi_Rita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (859kB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ332098; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-46.; Kot. tanszéki jel; Narancslé; Kíméletesen kezelt élelmiszerek; Élelmiszertartósítás; Tartósítás. hőkezelés; Tartósítás. nyomás; Élelmiszerminőség; Rostos gyümölcslé;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2012
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:07
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Monspart, Elemérné
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2616
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése