Ónodi, Rita (2012) Kíméletes tartósítás szerepe a narancslé késztermék minőségvédelmében. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Onodi_Rita.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Onodi_Rita.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (859kB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ332098; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 43-46.; Kot. tanszéki jel; Narancslé; Kíméletesen kezelt élelmiszerek; Élelmiszertartósítás; Tartósítás. hőkezelés; Tartósítás. nyomás; Élelmiszerminőség; Rostos gyümölcslé; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2012 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:07 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Monspart, Elemérné - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2616 |