MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kíméletes eljárások kombinálásával tartósított marhahús változásainak vizsgálata

Góczi, Judit (2018) Kíméletes eljárások kombinálásával tartósított marhahús változásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Goczi_Judit.pdf] Szöveg
Goczi_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389754; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 45-46.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; NIRS; Tartósítás. nyomás; Tartósítás. hőkezelés; Vákuum-csomagolás; Tartósítóipari technológiák;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 09 Dec 2023 10:06
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2613
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése