Góczi, Judit (2018) Kíméletes eljárások kombinálásával tartósított marhahús változásainak vizsgálata. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szöveg![[thumbnail of Goczi_Judit.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Goczi_Judit.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389754; Budapest; Élelmiszermérnök (MSc) szak, Élelmiszertechnológia és termékfejlesztés specializáció; Bibliogr.: p. 45-46.; Ht. tanszéki jel; Marhahús; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Sous vide technológia; NIRS; Tartósítás. nyomás; Tartósítás. hőkezelés; Vákuum-csomagolás; Tartósítóipari technológiák; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2613 |