Csuka, Noémi (2016) Kézműves sörök illékony aromavegyületeinek vizsgálata GC-MS módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegCsuka_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ381127; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Kézműves sörök; Söripari technológia; Aromaanyagok; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:06 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csóka, Mariann - - Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2608 |


