Csuka, Noémi (2016) Kézműves sörök illékony aromavegyületeinek vizsgálata GC-MS módszerrel. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csuka_Noemi.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csuka_Noemi.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ381127; Budapest; Élelmiszermérnök BSc szak, Sör- és szeszipari technológia szakirány; Bibliogr.: p. 45-48.; Sör. tanszéki jel; Ék. tanszéki jel; Kézműves sörök; Söripari technológia; Aromaanyagok; Gázkromatográfia-tömegspektroszkópia; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2016 |
Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:06 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Csóka, Mariann - - Konzulens Kiss, Zsuzsanna - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2608 |