Kiss, Dóra (2015) Kézműves gyümölcspasztillák gyártástechnológiájának kidolgozása. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegKiss_Dora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ369974; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 57-58.; Kot. tanszéki jel; Almafeldolgozás; Gyümölcsvelő; Pasztilla; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 10:05 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Stégerné Máté, Mónika - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2605 |


