Mlinkó, Anna (2012) Kezelési paraméterek hatása különböző fajtájú szamócából előállított pürék illékony komponenseire. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegMlinko_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ326677; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 34-35.; Ht. tanszéki jel; Szamócapüré; Szamóca; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Elektronikus orr; Gyümölcspüré; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:53 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2604 |


