MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kezelési körülmények hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt málnapüré érzékszervi tulajdonságaira

Csákvári, Csilla Zsuzsanna (2017) Kezelési körülmények hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt málnapüré érzékszervi tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: A dolgozat TITKOS, nem hozzáférhető
Kulcsszavak: ENTZ375942; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, tartósítóipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 39-41.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Málnafeldolgozás; Gyümölcspüré; Színmérés; Érzékszervi vizsgálat;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2017
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 11:52
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2603
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése