MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kezelési körülmények hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt bogyós gyümölcs pürék antocianin tartalmára

Tomor, Edina (2014) Kezelési körülmények hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt bogyós gyümölcs pürék antocianin tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Tomor_Edina.pdf] Szöveg
Tomor_Edina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ369216; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Szamóca; Málna; Gyümölcstartósítás; Gyümölcspüré; Szamócapüré; Antociánok;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 11:50
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Dalmadi, István
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2602
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése