Tomor, Edina (2014) Kezelési körülmények hatása nagy hidrosztatikus nyomással kezelt bogyós gyümölcs pürék antocianin tartalmára. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Tomor_Edina.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Tomor_Edina.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ369216; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc, Tartósítóipari technológia és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ht. tanszéki jel; Nagy hidrosztatikai nyomású technológia; Szamóca; Málna; Gyümölcstartósítás; Gyümölcspüré; Szamócapüré; Antociánok; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:50 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Dalmadi, István - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2602 |