MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kevertkultúra hatása a tejsavó etanolos erjesztésére

Csernyák, Ferenc (2014) Kevertkultúra hatása a tejsavó etanolos erjesztésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Csernyak_Ferenc.pdf] Szöveg
Csernyak_Ferenc.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ371081; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-40.; Sör. tanszéki jel; Bioetanol; Tejsavó; Vegyeskultúrás fermentáció, Kluyveromyces lactis; Saccharomyces cerevisiae;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2014
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 11:45
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Rezessyné Szabó, Judit
-
-
Konzulens
Farkas, Csilla
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2600
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése