Csernyák, Ferenc (2014) Kevertkultúra hatása a tejsavó etanolos erjesztésére. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Csernyak_Ferenc.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Csernyak_Ferenc.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ371081; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Sör és szeszipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 35-40.; Sör. tanszéki jel; Bioetanol; Tejsavó; Vegyeskultúrás fermentáció, Kluyveromyces lactis; Saccharomyces cerevisiae; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2014 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:45 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Nguyen, Duc Quang - - Konzulens Rezessyné Szabó, Judit - - Konzulens Farkas, Csilla - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2600 |