Volter, Petra (2016) Kevert kultúrás erjesztés tanulmányozása lager és ale élesztő bevonásával. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegVolter_Petra.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ390801; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak; Bibliogr.: p. 53-54.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Erjedésipari technológiák; Elektronikus orr; Lager élesztőtörzs; Ale élesztőtörzs; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2016 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:37 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2599 |


