MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kevert kultúrás erjesztés hatása a gyümölcspálinka minőségére

Meizner, Enikő (2018) Kevert kultúrás erjesztés hatása a gyümölcspálinka minőségére. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

A teljes szöveg jelenleg nem elérhető a repozitóriumból.
Tétel típusa: Értekezés
Megjegyzés: Hozzáférési nyilatkozat hiányában a szakdolgozat nem elérhető
Kulcsszavak: ENTZ392532; Budapest; Pálinkamester szakmérnök/szaktanácsadó szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 48-50.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Almapálinka; Aromaanyagok; Erjedésipari technológiák; Vegyeskultúrás fermentáció;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 11:26
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kun, Szilárd
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2598
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése