Kőnig, Ágoston (2019) Kevert élesztőkultúrák alkalmazása a cefrézésnél. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Konig_Agoston_SY.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Konig_Agoston_SY.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ397924; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc), Sör- és szeszipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 47-48.; Sör. tanszéki jel; Söripari technológia; Cefrézés; Körtepálinkák; Meggypálinka; Saccharomyces cerevisiae; Kluyveromyces thermotolerans élesztő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 11:38 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kun, Szilárd - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2597 |