Soós, Dorottya (2014) Kétrétegű, marcipánnal töltött bonbonok termékfejlesztése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetem.
Teljes szövegSoos_Dorottya.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ370966; Budapest; Élelmiszermérnök Bsc szak, Édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 44-45.; Gb. tanszéki jel; Édesipari technológia; Bonbon; Marcipán; Töltött csokoládék; Csokoládés desszertek; Termékfejlesztés; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2014 |
| Utolsó változtatás: | 09 Dec 2023 09:56 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Soós, Anita - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2593 |


