Kószó, Gábor (2017) Kereskedelmi pálinkafőzde alapításának szempontjai. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegKoszo_Gabor.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (881kB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ373635; Budapest; Pálinkamester szakirányú továbbképzési szak; Bibliogr.: p. 39.; Élip. tanszéki jel; Pálinkafőzde; Vállalkozások szervezése; Üzemtervezés; Italtechnológia; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2017 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 10:34 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kasza, Gyula - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2553 |


