Zajácz, Anna (2017) Kereskedelmi forgalomból származó pálmazsírok összehasonlító elemzése. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Zajacz_Anna.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Zajacz_Anna.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ375474; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, édesipari és zsiradékipari technológiák szakirány; Bibliogr.: p. 45.; Gb. tanszéki jel; Pálmazsír; Magmágneses rezonancia spektroszkópia; Növényolajipari technológia; Összehasonlító vizsgálat; Viszkozitás mérés; Zsírtartalom; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2017 |
Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 10:33 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Somogyi, László - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2551 |