Pribék, Boglárka (2012) Kereskedelmi forgalomból származó különböző narancslevek összehasonlító értékelése. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPribek_Boglarka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ332104; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, szakirány: tartósítóipari technológia és minőségügy; Bibliogr.: p. 49-51.; Kot. tanszéki jel; Narancslé; Érzékszervi vizsgálat; Összehasonlító vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2012 |
| Utolsó változtatás: | 01 Dec 2023 10:33 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Ivanics, Judit - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2550 |


