Sztanyik, Zsófia (2019) Kereskedelmi forgalomban kapható növényi alapú italok és a tehéntej összehasonlítása egyes beltartalmi paramétereik és érzékszervi tulajdonságaik alapján. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szövegSztanyik_Zsofia.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ391610; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Állatitermék technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. 37-39.; Ht. tanszéki jel; Növényi eredetű élelmiszerek; Növényi tejek; Tejipari technológia; Tehéntej; Szójatermékek; Kókusztej; Mandula; Színmérés; Szárazanyag-tartalom; Érzékszervi vizsgálat; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2019 |
| Utolsó változtatás: | 20 Nov 2023 10:45 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Pásztorné, Huszár Klára - - Konzulens Kókai, Zoltán - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2546 |


