MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Kereskedelmi élesztőkészítmények hatásának vizsgálata alma- és meggyalapú párlatok készítésében

Varjú, Réka (2018) Kereskedelmi élesztőkészítmények hatásának vizsgálata alma- és meggyalapú párlatok készítésében. Diploma Tézis, Szent István Egyetemen készült diplomamunka.

Teljes szöveg
[thumbnail of Varju_Reka.pdf] Szöveg
Varju_Reka.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ390120; Budapest; Biomérnöki (BSc) szak, alkalmazott biotechnológiai szakirány; Bibliogr.: p. 38-39.; Sör. tanszéki jel; Italtechnológia; Almapálinka; Meggypálinka; Fajélesztők; Cefrézés; HPLC rendszer;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 01 Dec 2023 10:44
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Nguyen, Duc Quang
-
-
Konzulens
Pham, Minh Tuan
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2540
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése