Által, Odett (2018) Az alapanyag minőségének hatása a sous-vide kezelt csirkemell egyes tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Altal_Odett.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Altal_Odett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ389166; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [42-45.]; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Húsminőség; Sous vide technológia; Érzékszervi vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Alapanyag-feldolgozás; Tárolási idő; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2018 |
Utolsó változtatás: | 07 Szep 2023 09:34 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Kenesei, György - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/252 |