MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

Az alapanyag minőségének hatása a sous-vide kezelt csirkemell egyes tulajdonságaira

Által, Odett (2018) Az alapanyag minőségének hatása a sous-vide kezelt csirkemell egyes tulajdonságaira. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Altal_Odett.pdf] Szöveg
Altal_Odett.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ389166; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Árukezelési technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [42-45.]; Ht. tanszéki jel; Csirkehús; Húsminőség; Sous vide technológia; Érzékszervi vizsgálat; Beltartalmi vizsgálat; Alapanyag-feldolgozás; Tárolási idő;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2018
Utolsó változtatás: 07 Szep 2023 09:34
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Kenesei, György
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/252
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése