Pálfy, Nóra (2015) A kék mozzarellát okozó Pseudomonas sp. mikrobiológiai gátlása és gyakorlati alkalmazhatóságának vizsgálata. Diploma Tézis, Budapesti Corvinus Egyetemen készült diplomamunka.
Teljes szövegPalfy_Nora.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
| Tétel típusa: | Értekezés |
|---|---|
| Kulcsszavak: | ENTZ368950; Budapest; Élelmiszermérnök Msc, Élelmiszeripari folyamattervezés szakirány; Bibliogr.: p. 40-41.; Ég. tanszéki jel; Sajtgyártás; Mozzarella; Tejsavbaktériumok; Pseudomonas törzsek; Pseudomonas fluorescens; Mikrobiológiai stabilitás; |
| Feltöltő: | Admin Stud |
| Elhelyezés dátuma: | 2015 |
| Utolsó változtatás: | 31 Jan 2024 10:43 |
| Intézet: | BUDAI CAMPUS |
| Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Gáspár, Igor - - Konzulens Zalán, Zsolt - - |
| URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2515 |


