Gyurgyik, Barbara Evelyn (2019) A kedvezőtlenül alacsony tárolási hőmérséklet élettani hatásai zöldségek, és gyümölcsök esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.
Teljes szöveg![[thumbnail of Gyurgyik_Barbara_Evlyn_J9.pdf]](https://stud.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Gyurgyik_Barbara_Evlyn_J9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (2MB)
Tétel típusa: | Értekezés |
---|---|
Kulcsszavak: | ENTZ398198; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [45-48.]; ÁÉ. tanszéki jel; Tárolási hőmérséklet; Tárolás. hűtött légtérben; Hidegkezelés; Fagyási sérülés; Roncsolásmentes mérési módszerek; |
Feltöltő: | Admin Stud |
Elhelyezés dátuma: | 2019 |
Utolsó változtatás: | 25 Jan 2024 12:05 |
Intézet: | BUDAI CAMPUS |
Közreműködők: | Közreműködés jellege Név Neptunkód E-mail Konzulens Zsom, Tamás - - |
URI: | https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2514 |