MATER Stud – Egyetemi Szakdolgozatok

A kedvezőtlenül alacsony tárolási hőmérséklet élettani hatásai zöldségek, és gyümölcsök esetében

Gyurgyik, Barbara Evelyn (2019) A kedvezőtlenül alacsony tárolási hőmérséklet élettani hatásai zöldségek, és gyümölcsök esetében. Diploma Tézis, Szent István Egyetem.

Teljes szöveg
[thumbnail of Gyurgyik_Barbara_Evlyn_J9.pdf] Szöveg
Gyurgyik_Barbara_Evlyn_J9.pdf - Publikált változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (2MB)
Tétel típusa: Értekezés
Kulcsszavak: ENTZ398198; Budapest; Élelmiszermérnök (BSc) szak, Tartósítóipari technológiák és minőségügy szakirány; Bibliogr.: p. [45-48.]; ÁÉ. tanszéki jel; Tárolási hőmérséklet; Tárolás. hűtött légtérben; Hidegkezelés; Fagyási sérülés; Roncsolásmentes mérési módszerek;
Feltöltő: Admin Stud
Elhelyezés dátuma: 2019
Utolsó változtatás: 25 Jan 2024 12:05
Intézet: BUDAI CAMPUS
Közreműködők:
Közreműködés jellege
Név
Neptunkód
E-mail
Konzulens
Zsom, Tamás
-
-
URI: https://stud.mater.uni-mate.hu/id/eprint/2514
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szekesztése
Tétel szekesztése